Föräldraförening

Sedan många år har Råå Sjöscoutkår även en föräldraförening. Den bildades redan 1953 med ambitionen att stödja och hjälpa scouterna praktiskt och ekonomiskt.

Föräldraföreningen har som tradition att arrangera ”tomtegrottan” på Råås julskyltning, hjälper till vid Kårens Dag och ansvarar för Kårens julfest.

”Alltid redo” kan vi vara genom att hjälpa våra scouter så att de får ut det mesta och det bästa av scoutlivet. Om du vill vara aktiv eller passiv medlem i föreningen bestämmer du naturligtvis själv.

För 100 kronor per år blir familjen medlem i Råå Sjöscoutkårs Föräldrarförening.

Betala till Bankgirokonto 670-0504, uppge ert och scoutens namn samt avdelning.

För frågor angående Föräldrarföreningen kontakta Ulf Hedén.

Råå Sjöscoutkårs Föräldraförening

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *